|
بسمه تعالی با عرض سلام خدمت همنوردان عزیز. برنامه ی این هفته گروه کوهنوردی چیا غار گنج کوه میباشد. دوستانی که علاقه مند هستند تا در این برنامه شرکت نمایند به علت استقبال زیاد از این برنامه حتما باید در جلسه روز چهارشنبه 27 فروردین در محل جلسه های گروه(کمربندی مدرس حدفاصل پارک آفرینش و سالن حجاب دفتر بیمه کارآفرینی نمایندگی خیوه گی) حضور یابند و اعلام آمادگی نمایند.در غیر اینصورت از پذیرش معذوریم. با تشکر .پایدار باشید بسمه تعالی با عرض سلام خدمت همنوردان عزیز.برنامه این هفته گروه چیا کیسمار میباشد. دوستانی که علاقه مند هستند تا در این برنامه شرکت کنند همراه داشتن تجهیزات زمستانی و بیمه ورزشی الزامی میباشد. جهت هماهنگی تا ساعت ۱۱ ظهر روز پنجشنبه ۲۴ بهمن با شماره ذکر شده تماس حاصل فرمایید. ۰۹۳۷۸۳۲۱۸۷۳: یدالهی بسمه تعالی
گروه کوهنوردی چیا طی برنامه ای به همراه گروه تازه تاسیس همنورد به سرپرستی علی علی باشی به سالوک صعود کردند. این صعود در روز جمعه27 دی ماه صورت گرفت.
بسمع تعالی طی برنامه ای گروه کوهنوردی چیا مسیر پیازک تا گلک را به سرپرستی سرکار خانم خیوه گی درنوردیدند.این برنامه در روز جمعه 20 دی ماه صورت گرفت.
بسمه تعالی با عرض سلام خدمت همنوردان عزیز. قابل توجه دوستانی که علاقه به شرکت در برنامه های زمستانه ی گروه کوهنوردی چیا بجنورد دارن برنامه ی 3 ماه زمستانه گروه آماده شده است. لطفا نکاته ذکر شده را دقیق مطالعه کنید: توجه : در تمامی برنامه ها داشتن بیمه ورزشی اجباری است. قبل از روز پنجشنبه برای شرکت در برنامه با سرپرست برنامه ، تعداد شرکت کننده ها هماهنگ گردد. هزینه ی شرکت در برنامه باید تا روز پنجشنبه پرداخت گردد. در صورت ثبت نام و عدم حضور در برنامه مبلغ کنسلی که نصف هزینه برنامه میباشد باید پرداخت گردد. با توجه به حساس بودن و فنی بودن برنامه ها از پذیرفتن افرادی که فاقد تجهیزات کوهنوردی و زمستانی هستند معذوریم. در ضمن جلسه های گروه هر هفته در روز سه شنبه ساعت 19 برگزار میگردد. [ پنج شنبه 19 دی 1392برچسب:کوهنوردی, ] [ 10:28 ] [ kohnavard ]
بسمه تعالی بروزرسانی عکس های گروه تا تاریخ 92.10.18 برنامه ی کاستان
برنامه ی باغ دره
برنامه ی تیغ بل
برنامه ی اسپاخو
برنامه پتلگاه
[ چهار شنبه 18 دی 1392برچسب:عکس کوهنوردی, ] [ 9:55 ] [ kohnavard ]
بسمه تعالي برنامه ي اين هفته گروه كوهنوردي چيا 1392.9.1 دره ي مهمانك ميباشد. از دوستانی که علاقه مند هستند در این برنامه شرکت کنند مشخصات كامل هويتي جهت بيمه و تعدادشان را تا ساعت 20 روز چهارشنبه برای این پست بصورت کامنت قرار دهند. با تشكر کوهنورد توانمند و پرافتخار ایرانی سرانجام توانست به قله چوایو در تبت صعود کند و رکورد فتح 12 قله بالای هشت هزار متری جهان را به نام خود ثبت کند.
به گزارش «تابناک»، عظیم قیچیساز کوهنورد تبریزی کشورمان از کمپ ۲ قله چوایو به ارتفاع ۷۱۰۰ متری به سوی قله چوایو حرکت کرد و موفق شد بدون بهرهگیری از کپسول اکسیژن مصنوعی، ساعت ۸ صبح(۵:۴۵ صبح به وقت ایران) بر فراز این قله ۸۲۰۱ متری بایستد. بر اساس آخرین تماس با این قیچیساز، وی ساعت ۱۱ صبح امروز به کمپ ۲ بازگشته است.
قیچی ساز در سال ۱۳۸۳ به قلههای ۷۲۰۰ متری دیران پیک و ۷۱۲۷ متری اسپانتیک در کشور پاکستان صعود کرده و در سال ۱۳۸۴ در سن ۲۴ سالگی توانست بام جهان اورست به ارتفاع ۸۸۴۸ متر را بدون اکسیژن فتح کند.
او در سال ۱۳۸۵ صعودی انفرادی و با هزینه شخصی به بلندترین قله رشته کوههای هندوکش (نوشاق ۷۴۹۵ متر) را اجرا کرد و در زمستان همان سال تیم مستقلی برای بانوان تبریز برای صعود به قله آرارات ترکیه تشکیل داد.قیچی ساز در سال ۱۳۸۷ موفق به صعود به قله برودپیک به ارتفاع ۸۰۴۸ متر در پاکستان شد و در سال بعد در قالب تیم هیئت کوهنوردی استان آذربایجان شرقی به عنوان سرپرست و تشکیل دهنده تیم موفق به فتح شمالی ترین و سردترین قله هفت هزارمتری جهان "جنگیش چوکوسو"(پوبدا) به ارتفاع ۷۴۳۹ متر در قرقیزستان گردید.
وی در سال ۱۳۸۹ سرپرستی تیمی را به عهده گرفت که موفق به فتح قله دائولاگیری، هفتمین قله مرتفع جهان به ارتفاع ۸۱۶۷ متر شد. و سپس در تابستان همان سال فاتح نهمین قله مرتفع و دومین قله خطرناک جهان نانگاپاربات ملقب به "کوه قاتل" به ارتفاع ۸۱۲۵ متر در قراقروم پاکستان گردید.
عظیم قیچی ساز در سال ۱۳۹۰ قله سرشناس کانچن چونگا سومین قله بلند جهان را فتح کرد. او نخستین ایرانی بود که به این افتخار دست مییافت. در تابستان همین سال او توانست به قلههای گاشربروم۱ و ۲ از دیگر قلههای بالای هشت هزار متر صعود کند. در هنگام فتح قله گاشربروم۲ پس از صعود قله بود که لیلا اسفندیاری هیمالیانورد سرشناس ایرانی در اثر سقوط از ارتفاع درگذشت.
قیچی ساز در اسفند سال ۱۳۹۰ به همراه یک گروه بین المللی صعود به قله آناپورنا در نپال را آغاز کرده و پس از یک تلاش ۵۰ روزه در اردیبهشت سال ۱۳۹۱ به این مهم دست یافت. او تنها ایرانی است که به این «خطرناک ترین قله هیمالیا» صعودی موفقیت آمیز داشته است.
طبق اخبار سایت رسمی فدراسیون کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران این کوهنورد ایرانی در دهم مرداد ماه سال ۱۳۹۱ موفق شد به فنی ترین و سخت ترین قله جهان، کی۲ (K2) معروف به کوه وحشی، با ۸۶۱۱ متر ارتفاع (دومین قله بلند جهان پس از اورست) در پاکستان صعود کند. عظیم قیچی ساز در ۸ مهرماه ۱۳۹۱ ساعت ۹:۳۴ به وقت ایران و پس از یک دوره تلاش ستودنی و در شرایطی سخت و برف سنگین به همراه مهدی قلیپور دیگر کوهنورد تبریزی قله ۸۱۶۳ متری ماناسلو در منطقهٔ Gorkha (گورخا) واقع در Mansiri Himal که بخشی از هیمالیا در نپال است را بدون استفاده از اکسیژن مصنوعی صعود کرد و با صعود به قله ماناسلو صعودهای خود به قلل بالای هشت هزار متری دنیا را به ۱۰ قله رساند.
عظیم قیچی ساز کوهنورد توانمند کشورمان، موفق شد قله ۸۴۶۳ متری (ماکالو) معروف به (هیولای سیاه) پنجمین قله مرتفع جهان را صعود کند.
قیچی ساز کوهنورد توانمند کشورمان، بامداد روز هفتم فرودین سال 92، ایران را به مقصد نپال به منظور صعود به قله ۸۴۶۳ متری «ماکالو»، پنجمین کوه مرتفع جهان، ترک کرد.
قیچیساز متولد ۱۳۶۰ در تبریز، هیمالیانورد ایرانی است که توانسته به یازده قله بالای هشت هزارمتری راه یابد. در این باره باید گفت که در موزه شهرداری تبریز، مدالهای متعدد عظیم قیچیساز خودنمایی میکند.
بنا بر این گزارش، سال گذشته، عظیم قیچی ساز، کوهنورد پرافتخار آذربایجان شرقی با راهیابی به قله گاشربروم، یک رکورد صعود به بیشترین قلل بالای هشت هزار متر دنیا را در عرض چهار ماه به نام خود ثبت کرد.
پیش از این این کوهنورد تبریزی با این موفقیت شمار قلههای هشت هزارمتری صعود شدهاش را به عدد یازده رسانده بود .
قیچیساز با صعود به قله چوایو ، شمار صعودهای خود به قلل بالای ۸ هزار متر دنیا را به عدد ۱۲ رساند و تنها با صعود به دو قله دیگر به نامهای "شیشاپانگما" و "لوتسه"، به عنوان نخستین ایرانی نام خود را در باشگاه ۱۴ هشت هزاریهای دنیا ثبت خواهد کرد که تنها ۲۹ نفر عضو دارد.
گفتنی است، که عظیم قیچی ساز در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ به شش قله بالای هشت هزار متری صعود کرده است.
منبع : کوه نیوز
بسمه تعالی تیمی 8 نفره از گروه کوهنوردی چیا بجنورد موفق شدن طی برنامه ای در روز 12مهر1392 به قله ی 3300 متری بینالود (بام خراسان) صعود کنند که این مسیر طولانی (فریزی) فقط طی 5 ساعت به صورت رفت وبرگشت صعود شد. راهنما : آقای فخرآبادی تقریبا میشه یک رکورد محسوب کرد که این مسافت به این زیادی رو از مسیر طولانی فریزی، کلا در 5 ساعت برای رفت و برگشت گروهی صعود کنه. گروه بسیار تیزپا و آماده بودن ..
عکس های این برنامه در ادامه مطلب: ادامه مطلب بسمه تعالی تیم کوهنوردی چیا طی برنامه در روز جمعه 12 مهر ماه طی برنامه به همراه 20 نفر از همنوردان به قله آغ داق صعود کردندو سرپرستی این برنامه بر عهده ی سرکار خان سامی بود.
عکس های این برنامه در ادامه مطلب:
ادامه مطلب بسمه تعالیدرگذشت مسعود منصوری دوست و همنورد عزیزمون رو به خانواده ی او و تمامی دوستان و باشگاه کوهنوردی سبکاد تسلیت عرض کرده و آرزوی صبر و شکیبایی برایشان داریم.
بسمه تعالیبرنامه صعود به قله حوض دال (دنا)دِنا بلندترین قله رشتهکوههای زاگرس در باختر ایران و در باختر مرکز فلات ایران است. بلندای این قله ۴۴۰۹ متر است و در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر یاسوج و ۵ کیلومتری منطقه پادنا در شهرستان سمیرم از توابع استان اصفهان جای گرفته گزارش1
گزارش2
گزارش3
گزارش4
عکس های این برنامه در ادامه مطلب... ادامه مطلب بسمه تعالی با عرض سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز به دلیل درخواست های مکرر مبنی بر قرار گرفتن عکس های برنامه ی تابستانی گروه کوهنوردی چیا و به علت بالا بودن تعداد تصاویر در این تاپیک گلچینی از عکس های برنامه ی تابستانه ی گروه قرار میگیرد.منتظر عکس های جدید باشید.در ضمن نظرات و انتقادات سازنده فراموش نشودو با تشکر ادمین وبسایت گروه کوهنوردی چیا بجنورد_علیرضا یدالهی مشاهده تصاویر در ادامه مطلب... ادامه مطلب بسمه تعالی گروه کوهنوردی چیا طی برنامه ای در جمعه 31 خرداد دره ی زو ارم شیروان را درنوردیدند. در این برنامه 30 نفر از همنوردان حضور داشتند..سرپرستی این برنامه بر عهده سرکار خانم سودابه خیوه گی بود. عکس های این برنامه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب بسمه تعالی گروه کوهنوردی چیا در نظر دارد طی برنامه ای در روز جمعه 31 خرداد دره ی زوارم شیروان را بپیماید. از دوستانی که علاقه مند هستند در این برنامه شرکت کنند مشخصات خود و تعدادشان را برای این پست بصورت کامنت قرار دهند. با تشکر.مدیر وبلاگ گروه کوهنوردی چیا بجنورد بسمه تعالی گروه کوهنوردی چیا طی برنامه ای در روز جمعه24 خرداد ماه مسیر دره ی هاور تا درکش را درنوردیدند. در این برنامه37 نفر شرکت داشتند که سرپرستی این برنامه بر عهده ی جناب آقای مهندس ایزدی بود. این برنامع بعلت همزمان بودن با حماسه ی انتخابات بسیار کوتاه شد تا اعضای گروه بتوانند در انتخابات شرکت کنند. عکس های این برنامه در ادامه مطلب... ادامه مطلب بسمه تعالی
دوستان عزیز از امروز مطالبی در مورد کوهنوردی رو در وبلاگ قرار میدم تا دوستانی که به این ورزش علاقه دارن اطلاعات کافی از این ورزش داشته باشن...
طنين آرام ضربان قلب آواي سلامتي است و در اين ميان مي توان با ورزش شادابي و سلامت خود را حفظ کنيم. بدون شک کوهنوردي ورزشي مفرح و بسيار مفيد طبيعي است که در ساليان اخير سخت مورد توجه همگان قرار گرفته و خيل رهروان به کوهستان و طبيعت روز افزون شده است. به همين بهانه آموزش کوهنوردي را در چندين قسمت براي شما عزيزان در نظر گرفته ايم.
آموزش مقدماتي
تعريف کوه: به ارتفاعات بلندتر از 600 متر نسبت به زمينهاي اطراف آن کوه مي گويند.
مراحل ورزش کوهنوردي
1- کوه پيمايي: پيمودن تپه ها و کوه هاي خاکي آسان و راه هاي مال روي کوهستاني براي تمرين و فراگرفتن اصول مقدماتي کوهنوردي.
2- کوهنوردي: نور ديدن کوه ها بي آن که پاي بند مسير يا منطقه اي باشيم با رعايت کليه اصول، مقررات و قوانين کوهنوردي با استفاده از وسايل فني.
3- سنگ نوردي: پيمودن عمودي صخره ها و ديواره ها را با استفاده از دست و پا ، با وسايل فني و بدون وسايل فني را سنگ نوردي مي گويند.
4- يخ و برف نوردي: پيمودن مسيرهاي يخي و برفي را با استفاده از ابزار و وسايل مخصوص يخ، برف نوردي مي گويند.
5- Dry Tooling: پيمودن مسيرهاي عمودي يخي و سنگي را با استفاده از ابزار يخ نوردي (تبر و کرامپون) را Dry Tooling مي گويند.
6- غار نوردي: پيمودن غارها و شکافهاي عمودي و افقي درون زمين را غار نوردي مي گويند.
7- ورزشهاي هوايي: فرود از ارتفاعات توسط وسيله مخصوص (کايت ، پاراگلايدر ، چتر و... ) را ورزش هوايي مي گويند. هر کدام از موارد فوق داراي درجاتي از آموزشهاي کارآموزي تا مربيگري پيشرفته دارد.
بسمه تعالی
گروه کوهنوردی چیا طی برنامه ای در روز جمعه 17 خرداد ماه دره ی جنیان کاستان را درنوردیدند.
تعداد افراد شرکت کننده در این برنامه 30 نفر بود که به سرپرستی سرکارخانم سامی هدایت میشد.
عکس های این برنامه در ادامه مطلب... ادامه مطلب اصول اوليه کوهنوردي
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : Pichak.net ] |